Loading...

Theehuis Cruquius, alles in kannen en kruiken

Sameneten4parkinson

Het Theehuis is thans uitgegroeid tot een gelegenheid waar meer dan thee en koffie wordt geserveerd.
sameneten4parkinson

Sameneten4parkinson

Sponsor Kip Avond op woensdag 28 augustus

Opbrengst voor Team Gijs

SamenEten4Parkinson

Op deze woensdagavond is de kip of salade € 15,00 p.p. Hiervan gaat € 5,00 naar de sponsorpot van Team Gijs, net als € 0,50 van elk voor- of nagerecht.

Het is niet mogelijk om op deze avond de kip/salade voor € 10,00 te reserveren.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Er zijn 2 zittingen: 17.00 uur en 19.00 uur.

Vooraf reserveren kan alleen via: sameneten4parkinson@hotmail.com

Met daarin uw naam, telefoonnummer, welke zitting (17.00 of 19.00 uur), het aantal personen/kinderen en hoeveel daarvan voor kip kiezen.

TEAM GIJS zet zich al jaren met succes in voor fondsenwerving voor de ziekte van Parkinson. Heemstedenaar Gijs de Vries (60), fysiotherapeut/acupuncturist, leeft en beweegt sinds 10 jaar met Parkinson.

Het hele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Parkinson. Met fietsen, spinnen, wandelen, tennissen, klimmen en het verkopen van loten, koekjes en wijn wordt de sponsorpot gevuld. En nu ook door SamenEten. De steun van lokale winkeliers en sportorganisaties in/om Heemstede is groot.

Op zaterdag 7 september a.s. is in Valkenburg (Limburg) het jaarlijkse fietsevenement BikevoorParkinson (waar Team Gijs ook aan meedoet) en wordt tevens het totale sponsorbedrag van het afgelopen jaar van alle sponsorpotten van alle teams uit het hele land bekendgemaakt en overhandigd.  

Met behulp van het sponsorgeld heeft Gijs zelf al mogen meewerken aan zinvolle projecten op het gebied van sport en bewegen van ParkinsonNet en het Radboudumc.

Help je Gijs en zijn team helpen? Dank voor de support!

Lisa Lagerweij