Loading...

Theehuis Cruquius, alles in kannen en kruiken
Arrangementen

Theehuis de Cruquius

Ons theehuis heeft dé perfecte ambiance voor uw bruiloftsfeest, babyshower, een vergadering of receptie. Deze bijzondere locatie biedt mogelijkheden voor een diversiteit aan evenementen. De Ringvaartzaal, de Theekamer en de Cruquiuszaal kunnen geheel worden gereserveerd. Wij bieden gelegenheid voor groepen van 20 tot 200 personen.

Met veel plezier runnen wij, Rick en José Lagerweij, alweer bijna 30 jaar het theehuis. Wij werken met een vast team van 6 personen en daarnaast hebben wij de beschikking over een groep gemotiveerde scholieren, studenten en oproep-dames. Graag zien wij u in ons Theehuis!

Buffetten

buffet theehuis cruquius

Met een passie voor eten en veel enthousiasme verzorgen wij een gezellige avond met een buffet naar keuze. Onze buffetten zijn voor elke gelegenheid geschikt. Door de gevarieerde gerechten hebben wij voor iedereen wel iets heerlijks te eten.

Bruiloft

trouw arrangement unieke historische locatie theehuis cruquius

Trouwen?

Bedenk eens hoe geweldig en romantisch het moet zijn om te trouwen in onze prachtige tuin of in het naastgelegen museum!

High Tea

IMG-20160909-WA0007

High tea & afternoon tea?

Iets te vieren? Of gezellig met vriendinnen een middag uit? Kom dan gezellig voor een heerlijke high tea. De arrangementen zijn te reserveren vanaf 2 pers. Ook kunt u voor grote groepen reserveren.

Feestje?

Tuin 5

Receptie feest of aangeklede borrel?

Heeft u iets te vieren? Een baby shower, verjaardag of anderszins, dan is het Theehuis daarvoor een unieke locatie. Wij hebben hiervoor diverse zalen en een prachtige tuin tot uw beschikking.