Loading...

Trouwen in het theehuis

Het Theehuis is thans uitgegroeid tot een gelegenheid waar meer dan thee en koffie wordt geserveerd.
trouwen-in-het-theehuis

Trouwen in het theehuis

Trouwen op een unieke bijzondere trouwlocatie, wie wil dat niet? De mooiste dag van je leven is een hele speciale gebeurtenis.

Wij zijn zo’n unieke bijzondere locatie! De gemeente Haarlemmermeer heeft ons aangewezen als bijzondere locatie om te trouwen. Dit betekent dat wij uw huwelijk van A tot Z kunnen regelen!

Bedenk eens hoe geweldig en romantisch het moet zijn om te trouwen in onze prachtige tuin of in het naastgelegen museum!

Nu de datum een feit is komen er heel veel dingen op jullie af en moet er een hoop geregeld worden voordat jullie huwelijksdag aanbreekt. Wij regelen en begeleiden de voorbereidingen van jullie huwelijksdag in het theehuis. Zodat de aanloop naar jullie mooiste dag zo prettig mogelijk verloopt.
Of het nu om een ceremonie met een toast gaat of alles erop en eraan met diner en feest, wij zullen ons uiterste best doen om jullie dag tot een onvergetelijke te maken!

Wanneer onze locatie jullie geschikt lijkt om de mooiste dag van je leven bij ons te vieren, kunnen jullie een afspraak met Birgitte Commissaris maken voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Ook kunnen jullie in dit gesprek jullie wensen kenbaar maken zodat wij een passende offerte voor jullie kunnen maken.

Wij hopen jullie binnenkort te ontvangen en jullie te mogen begeleiden naar de mooiste dag van jullie leven!

Birgitte Commissaris, weddingplanner Theehuis Cruquius

%d bloggers liken dit: